sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ensimmäinen kouluviikko

Noniin, nyt pääsimme aloittelemaan kurssit yliopistolla. Itse valitsin tosiaan vain kolme kurssia, sillä minulla on varmasti paljon tehtävää kielen kanssa. Valitsin syksylle E-Business, Administración ja Marketing 2 -kurssit. Kurssien luennot ovat pakollisia ja läsnäoloa seurataan tarkasti. Hieman erilainen kulttuuri verrattuna Suomen akateemiseen vapauteen. Kurssien luennot ovat n. 20-30 hengen kokoisia. Ensimmäisen viikon perusteella uskon valinneeni oikeat kurssit itselleni.


Tietenkin viikolta löytyi myös aikaa surffaamiseen. Kyllä se pikkuhiljaa alkaa onnistumaan. Perjantaina kävimme myös paikallisella nähtävyydellä (suuri risti mäen huipulla), mutta harmiksemme hissi ei pelittänyt. Joku toinen kerta sitten... Viikonloppuna meillä oli n 25 hengen kokoiset grillibileet (asado) Ranskalaisten vaihtareiden kämpillä. Grillailun jälkeen kävimme myös piipahtamassa paikallisessa yöelämässä. Mukavia ihmisiä ja hyvää ruokaa, kelpaa.


Sunnuntaina pääsin kokemaan ensimmäisen maanjäristyksen. Järistyksen voimakkuus oli "vain" 5.5 magnitudea. Kuulemma pieni järistys Chileläisten mielestä. Ensi viikolla sitten jatkuu opiskelu. Ajattelin kirjoitella kurssien aikana muutamia esseitä kurssin aiheista parantaakseni kielitaitoani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti